NEVŞEHİR / MERKEZ - Nevşehir Halil İncekara Bilim ve Sanat Merkezi

Son Başvuru Tarihi    01/05/2024

Nis

Tübitak Ortaokul Bölge finaline 5 proje ile katılıyoruz.Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar dileriz.

'SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK'

Şbt

Lise öğrencileri arası yapılan 2204 A Araştırma Tubitak Yarışmasına Katılıyoruz.Öğretmenimize ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Şbt

Türkiye, Yunanistan, Kuzey Makedonya, Portekiz, Arnavutluk, Romanya, Gürcistan ülkelerinden öğretmen ve öğrencilerin yer aldığı “World Cultural Mosaıc” e- Twinning Projesi masal gecesinde Türkçe öğretmenimiz Ayşe KAYAALP masal anlatmış öğrencimiz Ensar K. İngilizce çevirisini yapmıştır.

Ara

Türkçe öğretmenimiz Ayşe Kayaalp ve öğrencilerimiz “World  Cultural Mosaic” e- Twinning projesinde 7 ay sürecek çalışmanın içerisinde yer almışlardır.

Ara

E twining Projelerimizin etkinlikleri  ara vermeden devam ediyor

Nevşehir Halil İncekara Bilsemde Geleceğin Yazarları Yetişiyor

Ekm

Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihi ve coşkusunu yaşatmak amacıyla Nevşehir ili Halil İncekara Bilim ve Sanat Merkezi öğretmenimiz Leyla Aktepe’nin de öğrencileriyle yer aldığı, Esma ERÇELİK KAPLAN, Ayten Burcu EFE ve Barış Ünal kuruculuğunda önemli bir eTwinning Projesini hayata geçirdik.